KAHRAMANA VEDA!


Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin kentindeki PKK/KCK-PYD/YPG-DEAŞ’lı teröristlere karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan 25 yaşındaki kahraman Uzman Çavuş Selim Vurdal’ın cenazesi, memleketi İskenderun’da düzenlenen törenle toprağa verildi.

Şehidin cenazesi ilk olarak Karayılan Mahallesi’ndeki evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından Uzman Çavuş Selim Vurdal için evinin yakınındaki caddede uğurlama töreni düzenlendi.

Törene Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay milletvekilleri Orhan Karasayar, Mehmet N. Ahrazoğlu, Hacı Bayram Türkoğlu, Adem Yeşildal, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, çevre ilçenin kaymakamları, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler ile şehidin annesi Nuran Vurdal, kardeşleri, yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Şehidin babası Ahmet Vurdal’ın da bir süre önce yaşamını yitirdiği öğrenildi. Kılınan cenaze namazının ardından şehit Selim Vural’ın cenazesi götürüldüğü Karayılan Mezarlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verildi.Haber: Yılmaz AKPINAR