ASKER AİLELERİNE SICAK ÇORBA İKRAMI


İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı 2018/2 dönem yemin törenine gelen asker ailelerine, Kızılay Aşevi’nde hazırlanan sıcak çorba, ekmek ve su ikram edildi.

Türk Kızılayı İskenderun Şubesi, Deniz Er Eğitim Alayı’nda düzenlenen yemin törenine katılmak için yurdun dört bir yanından gelen asker yakınlarına 5 bin kişilik sıcak çorba, ekmek ve su ikramında bulundu.

Önceki gün gerçekleştirilen yemin töreninde de İskenderun’da çocuklarının yemin törenine katılmak üzere gelen asker ailelerine Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay öncülüğünde çorba ikramı yapıldı. Günay, “İskenderun’daki her yemin töreninde şehrimize gelen misafirlerimize Türk Kızılayı aşevimizden çorba dağıtıyoruz. Gelenek haline dönüşen çorba dağıtımımız bundan sonra da her yemin töreninde devam edecek. Vatan uğruna evlatlarını askere gönderen misafirlerimizi bu şekilde ağırlamaktan çok mutluyuz” dedi. Yemin törenine katılan aileler de, Türk Kızılayı İskenderun Şubesi’ne gerçekleştirdiği ikramdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Haber: Yılmaz AKPINAR