İGC’DEN MEHMETÇİĞE DESTEK


Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin Harekatı tüm hızıyla sürerken, sivil vatandaşların da destek çabaları aynı hızla devam ediyor. Sınırı geçen askerlerimize gerek yemek yaparak gerekse hırka örerek Mehmetçiklerimize destek oluyor. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyeleri de, desteklerini kan vererek gösterdiler. İskenderun Sahilinde bulunan Kızılay Kan Alma Merkezi’ne gelen gazeteciler, olası bir ihtiyaca cevap verebilmesi için kan bağışında bulundular.
Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, Afrin harekatı ile kan verenlerin sayısının yüzde 20 civarında arttığını ancak bu sayının da henüz yetersiz olduğunu belirterek, “Biz Kızılay olarak tüm duyarlı vatandaşlarımızı kan vermeye çağırıyoruz. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin yaptığı bu davranışı kutluyorum” dedi.
İGC Başkanı Veysel Cıncık da yaptığı açıklamada, tüm üyelerine çağrı yaptıklarını, sağlık problemi olanların gelemediğini, bazı arkadaşların da önümüzdeki günlerde kan vereceğini belirterek, “Biz de halkımızı kan vermeleri konusunda duyarlı olmaya çağırıyoruz” dedi.
Haber: Cuma KESEROĞLU