KAYMAKAM AYDIN BAŞARISIYLA GÖZ DOLDURUYOR


Belen’de 6 yıldır başarıyla Kaymakamlık görevini yürüten Abdulaziz Aydın, İçişleri Bakanlığı’nca birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseldi.
İçişleri Bakanlığı Müdürler Encümeni’nin 30 Kasım 2017 tarih ve 2017/2 sayılı kararıyla, aralarında Belen İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ın da bulunduğu 29 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmelerine karar verildi. İçişleri Bakanlığı Müdürler Encümeni’nin kararına göre aralarında vali yardımcıları, il hukuk müşavirleri, kaymakamlar, mülkiye müfettişleri, strateji geliştirme başkanı, daire başkanı ve genel müdür yardımcısının da bulunduğu 29 isim, 30 Kasım 2017 tarihinden geçerli olmak üzere Birinci Sınıf Mülki Amir oldular.
Altı yıldır başarılı ve dürüst görev anlayışı sergilemesiyle, ayını zamanda Hatay’da sevilen bir isim haline gelen Kaymakam Abudulaziz Aydın da bu kararla birinci sınıf mülki amir oldu. Belen ile birlikte İskenderun, Arsuz ve Payas ilçelerinde de ayını anda kaymakam vekilliği görevlerinde bulunarak dört ilçeyi idare edebilme performansıyla da dikkat çeken Kaymakam Abdulaziz Aydın, genç ve çalışkan kişiliğiyle göz dolduruyor. Haber: Yılmaz AKPINAR