YÜKSEK DUVAR İSTEĞİ


İskenderun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Okul Aile Birliği üyeleri, öncelikli sorun ve sıkıntıları gidermek üzere kolları sıvadı. Okul Aile Birliği Başkanı Funda Turaç ile birlikte üyeler, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul’u makamında ziyaret edip çiçek takdim ederken, öncelikle çözülmesi gereken bir takım sıkıntıları sıralayarak bunların çözümü için destek talebinde bulundular. Mustafa Kemal Mahallesi’nde eğitim veren Mehmet Akif Ersoy Okulu, Okul Aile Birliği’ne yeni seçilen Funda Turaç başkanlığındaki üyeler, görevi alır almaz çalışmalarına başladılar.
Devlet imkanlarından çok fazla yararlanılmadığı için okul olarak sıkıntıların çözümü noktasında başlatılan çalışmaların meyvelerini vermesi için azim ve kararlılıkla mücadele içine girdiler. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği yöneticileri, ilk olarak İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul’a nezaket ziyaretinde bulundular. Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen ziyarette konuşan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Funda Turaç, amaçlarının çocukların daha rahat ve güvenilir bir ortamda eğitim görmeleri için canla başla çalışmak olduğunu belirtti.
Bu doğrultuda birtakım sıkıntıların olduğunu kaydeden Turaç, “Öncelikle engin olan okulumuzun duvarlarının biraz daha yükseltilmesi gerek. Çünkü çocuklar zaman zaman buradan atlamaya çalışıyorlar. Buda ister istemez sıkıntı yaratabilir. Bunun yanında temizlik konusunda eleman eksiğimiz var. İnşallah el birliğiyle ve sizlerinde desteğiyle bunları çözmek için gayret ve çaba sarf edeceğiz” dedi. Ziyaretten son derece memnunluk duyduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Okul Aile Birliği üyelerinin bu denli kararlı çalışmalarından ziyadesiyle gurur duyduğunu söyledi. Devletin imkanlarının yanı sıra velilerimizin de daha iyi eğitim için azimlerin takdir edici olduğunu önemli vurgulayan Müdür Tuğrul, sıkıntıların çözümü konusunda elinden gelen her türlü çalışmayı yapacağını kaydederek, yeni okul aile birliği üyelerine başkan Funda Turaç şahsında başarı dileklerini iletti. İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul 16 Kasım’da yapılacak olan birlik ve beraberlik gecesine davet edildi. Haber: Mustafa TOPAL