PAYAS’IN ÖĞRETMENİNE ÇİÇEK!


Öğretmenler Günü sebebiyle Payas Belediyesi birim müdürleri ile Payas AK Parti Gençlik kolları yönetimi, Payas Belediye Başkanı eğitimci Bekir Altan’ı makamında ziyaret etti, çiçek takdim etti. Payas’ta bir süre öğretmenlik yapan Başkan Bekir Altan bu ziyaretten memnun kaldı. Başkan Altan, tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutladı.

Başkan Bekir Altan, Payas’ta bir süre öğretmenlik mesleğini icra ettiğini ifade ederek eğitimle ilgili projelere gerek şahsın gerekse belediyenin her zaman dahil olacağını vurgulayarak, nazik ziyaret için teşekkür ederek tüm öğretmenlerin bu özel günlerini tebrik etti.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan; “Öğretmen anne babadan sonra bir evlat üzerinde, bir nesil üzerinde yetkisi olan kişi. Bir toplumun dinamiği dediğimizde öğretmen dimdik ayakta ise tüm toplum dimdik ayaktadır. Bunun mimarları öğretmenlerimizdir. Tabi yılda bir gün her işte olduğu gibi belki sembol olarak hatırlanıyor ama öğretmen her gün hatırlanması o hareketi her gün bulması gereken bir insan. Bizde kendimiz öğretmen olmamamız sebebiyle bu işlerin daha çok içinde olduk. Her Öğretmenler Gününde birlikte beraber yemekte buluştuk ve buluşmaya devam ediyoruz. Allah nice hayırlı günlerde güzel günlerde neslimize geleceğimize sahip çıkan ve bunlar için çalışan, gayret eden insanlardan eylesin. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR