AKARCA MAHALLESİ ASFALTLANIYOR


Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, İskenderun Akarca mahallesinde başlattıkları yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Konum itibariyle yayla yollarıyla birlikte 11 yerleşim bölgesinin kesişme noktasında bulunan Akarca mahallesindeki yol çalışmaları sağlam dayanıklı ve uzun vadeli olması açısından  PMT, sıcak asfalt ve aşınma asfaltı olmak üzere 3 kat olarak dökülüyor.
Çalışmaları yerinde inceleyerek çalışanlarla birlikte asfalt işinin kış mevsimi bastırmadan tamamlanması noktasında gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi bölge sorumluları Cemal Yalçın ile Ali Kılınç, “Başkanımız Sayın Doç Dr Lütfü Savaş, bölge halkının isteğini yerine getirmek amacıyla verdiği talimat doğrultusunda çalışmalarımıza başladık. En kısa sürede bitirilmesi için çaba gösteriyoruz. Bölgeye yaptığımız hizmetlerimiz aksamadan sürecek. Kavşak noktası olarak gördüğümüz Akarca mahallesi asfalt çalışması tamamlandığında başta yayla yolları olmak üzere diğer mahallelerde ulaşım aksamadan sorunsuz bir biçimde sürecektir” şeklinde değerlendirmede bulundular. Bu arada çalışmaları yakından takip eden ve memnuniyetlerini ifade eden Denizciler beldesi eski belediye başkanı Esabil Soydan ile taşıma kooperatifi başkanı Selahattin Girgeç, işçilere ikram ettikleri baklava ile moral verdiler. Yapılan çalışmaların ulaşıma büyük katkı sağlayacağını kaydederek Büyük Şehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini bildirdiler. Haber: Yılmaz AKPINAR