ATATÜRK’ÜN EMANETİNİ KORUYACAĞIZ


29 Ekim Cumhuriyet’in kuruluşunun 94. Yıldönümü dolayısıyla İskenderun Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyet Konseri’ programıyla büyük bir coşku içinde kutlandı. İskenderun Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Konserine MHP İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı, İlçe Başkanları, il ve ilçe ülkü ocağı başkanları ile çok sayada vatandaş katıldı. Kültür Sarayı’nda ki program öncesinde Hatay Büyükşehir mehteran takımı Konser verdi. Gecenin açılış konuşmasını yapan İskenderun ülkü ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği bu toprakları canlarımızın son damlasına kadar koruyacağız” dedi.

‘BİZ ÜLKÜCÜLERİN YOLU ÇOK AÇIK VE BELLİDİR’
İl Ülkü Ocakları Bakanı Metin Taşçı ise bu güzel cumhuriyeti armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e şükranlarını belirttiklerini ifade ederek, “Cumhuriyetimizin önemini hepimiz biliyoruz. Bu davada Türk ulusunun her zaman canları ve kanlarıyla bu toprakları korudu bundan sonrada koruyacaktır. Ancak buraya çıkmışken yeni oluşum içerisinde olan siyasi partiye birkaç şey söylemek istiyorum. Ülkü ocaklarımıza çok sorular geliyor; buradan şunu çok açık ve net söylüyorum, bizim davamız ülke ve İslam davasıdır. Biz ülkücülerin yolu çok açık ve bellidir” diye konuştu.

‘BİZDEN ÇEKECEKLERİ VAR’
MHP İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı da; geceyi düzenleyen İskenderun Ülkü ocaklarına teşekkür ederken, yeni kurulan iyi partiyle ilgili de şunları söyledi: “Dün bizi ve Hatay’ı kullananları çok iyi biliyoruz. Milletvekili olamayınca başka kapılara koşanları biz çok iyi biliyoruz. Bundan sonra bizden çekecekleri var. Her gördüğümüzde onları canlı yayına davet edeceğim ve bizleri nasıl kullandıklarını herkese açıklayacağım.”Gecenin sonunda ise MHP Genel Merkez Sanatçılarından Ahmet Öngel davetlileri konseriyle coşturdu. Haber: Cuma KESEROĞLU