FUAT TOSYALI, ‘DEVLETİMİZ DİMDİK AYAKTA!’


Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, TRT Haber’in canlı yaynında 15 Temmuz’dan sonra Türk ekonomisinin verdiği güçlü tepkiyi değerlendirdi. Ekonomi 7/24 programında konuşan Tosyalı, 15 Temmuz işgal girişiminin, geçmiş darbelerle karşılaştırıldığında ‘emsali görülmemiş bir ihanet’ olduğunu belirtti.

‘GÜÇLENEREK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ’
Fuat Tosyalı açıklamasında, “Hiç beklenmedik bir travmaydı bu.. Biz üretimimize hiç ara vermedik. Bir yandan da nöbet meydanlarında, Hatay’da, Osmaniye’de, İstanbul’da hem nöbetimizi tuttuk hem de nöbet tutanlara da her türlü desteği verdik. Allahımız’a çok şükür ki, Devletimiz dimdik ayakta! Hükümetimiz dimdik ayakta.. Ve çok güçlü bir şekilde omuz omuza ekonomik manada çok kısa sürede o şaşkınlığı üzerimizden attık. Bana göre, ayrı bir silkelenmeyle daha da güçlenerek, daha ayrı bir segmentte yolumuza devam ediyoruz. Şimdi önümüzde çok güçlü bir dönem olduğuna inanıyorum. Hükümet artık daha fazla yatırım istiyor. Bunda yolu açıyor. Bize düşen de, bu açılmış yolda bu ülkenin ihtiyacı olan yatırımları yapmaktır. Biz bunu gözümüzü kırpmadan, bugüne kadar yaptığımız gibi, bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.

‘AYNI AZİMLE ÇALIŞACAĞIZ’
Fuat Tosyalı, “Bu çalışmalarımızı azimle devam ettireceğimizi 15 Temmuz’un yıldönümü münasebetiyle bir kez daha belirtirken şehitlerimiz için Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. 15 Temmuz 2016’daki gayretleriyle ülkemizi ihanetten kurtaran cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza, devlet yetkililerimize, siyasetçilerimize, kanaat önderlerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, fedakâr emniyet mensuplarımıza ve özel harekâtçılarımıza, milli istihbarat görevlilerimize, vatanına milletine sadık kahraman silahlı kuvvetlerimize, hain darbe girişimine kahramanca direnerek tarihi bir zafer kazanan aziz milletimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Haber: Yılmaz AKPINAR