BAŞHEKİM ŞAHUTOĞLU, ‘TÜM BRANŞLARDA İDDİALIYIZ’


Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzman Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Kadın doğum ağırlıklı başlayan kurumlarının şu anda beyin cerrahisi hariç bütün branşlarda çok iddialı haline geldiklerini söyledi. Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, yönetim kurulu üyeleri hastane yönetimi Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile hekimler bir araya gelen İskenderun Basın mensupları geleneksel iftar buluşması ilgi gördü. İftar programı sonrasında bir açıklama yapan Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzman Dr. Yılmaz Şahutoğlu sağlık sektörünün dinamik olduğunu belirterek “Tıp gelişen dünya şartlarında yakından takip edilmesi gereken bir alan. Eğer siz kurumunuzda kaliteli, güvenilir bir hizmet vermeyi istiyorsanız, gelişmeleri yakından takip etmelisiniz” dedi.

ETİK DEĞERLER VURGUSU
Palmiye Hastanesi Kurumu olarak hem yönetim ekibi hem de meslektaş ekibine de yeni dahil ettikleri arkadaşlarla çalışma prensiplerinin içerisinde olmazsa olmazımızın etik değerler olduğunu vurgulayan Başhekim Dr. Şahutoğlu, “Bu bizim asla taviz vermeyeceğimiz kuramdır. Çünkü sağlık sektörünü güvenilir ve uzun ömürlü kılmaya çalışıyoruz. Yönetim kurulu başkanımız yönetim kurulu üyelerimizde bu bölgenin insanları bu iyi niyetle bizlere destek olmuşlardır. Bunun neticesinde bizlerde mesleğimizi burada çok rahat ve huzurlu bir şekilde icra edebiliyoruz” diye konuştu.

‘PALMİYE’Yİ ANCAK ACIBADEM’LE KIYASLAYABİLİRİM’
Bölge standartlarının üzerinde bir teknoloji ile hizmet verdiklerinin de altını çizen Şahutoğlu “Palmiye Hastanesi’ni kıyaslayabileceğimiz yegane kurum Acıbadem hastanesidir. Çok bölgede hastane gezdim gördüm inceledim. Markalaşmış hastane standartları ve donanımı bakımından bizim hastanemizin üstünde ve ötesinde değildir. Bölge insanımız bunu bilsin. Kadın doğum hastanesi olarak hizmet vermeye başlayan bir kurum olmamıza rağmen bugün Beyin Cerrahi bölümü dışında bütün branşlarda çok iddialı bir kurum haline geldik. Burada sağlığın tüm sıkıntılarını yerel manada güvenilir sunmanın her daim gayreti içerisinde yer aldık, bundan sonrada böyle devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

‘BU BİRLİĞİMİZ HER SENE DAİM OLSUN’ 
Palmiye Hastanesi’nin yatırımlarının geleceğe dönük yatırmalarının da devam ettiğini sözlerine ekleyen Başhekim Şahutoğlu şunları kaydetti: “Bu konuda hedeflerimize ulaşmakta bize destek olan Hastane yönetim kurulu başkanı Cemil Kirmit, Yönetim Kurulu üyeleri Serdar Kirmit, Seval Kirmit Yazar’a ve büyük özveri ile canla başla çalışan çalışma arkadaşlarıma da teşekkür etmek istiyorum.”Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit de, iftar sofrasına teşrif eden gazeteciler ve sağlık çalışanlarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek, ”Şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize şifa diliyorum. Allah Türkiye’mize zeval vermesin. Bu birliğimiz her sene daim olsun inşallah” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR