GURUR DUYDUK!


Limakport İskenderun Engelliler Kulübü, şampiyonluk kupasını Türkiye Bedensel Engeliler Federasyon Başkanı Arif Ümit Uztürk’ün elinden aldı. Kulüp ve takım oyuncular, aileleri şampiyonluk coşkusu yaşadılar. İskenderun Belediyesi 1. Nolu gazinoda düzenlenen kupa törenine, Hatay Vali Yardımcısı Bilal Ölmez, Türkiye Bedensel Engeliler Federasyon Başkanı Arif Ümit Uztürk, Limak Port İskenderun Genel Müdürü Gündüz Arısoy, Limakport İskenderun Engelliler Kulübü onursal Başkanı Zübeyde Aslan, Kulüp Başkanı Anıl Abacı, Asaş Filtre Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı ve İskenderun Engelliler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Zeki Göçmen, HBB 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin, sporcular ve davetliler katıldı.

‘HEPSİ BİRER KAHRAMAN’
Bünyesinde aktif dokuz branşı barındırdıklarını söyleyen Limakport İskenderun Engelliler Kulübü Başkanı Anıl Abacı, “Bu kahraman sporcularımızı kutluyorum. Her biri inanılmaz bir başarıya imza attılar” dedi. Türkiye Bedensel Engeliler Federasyon Başkanı Arif Ümit Uztürk, birinci ligden süper lige terfi eden sporcuları kutlayarak, “Önümüzdeki sezon daha çetin mücadelelere sahne olacak ligde yer alacak arkadaşlarımız. Federasyonumuz bünyesinde 19 spor dalının faaliyetlerini sürdürmektedir. 18’inde aktif olarak çalışmalarını hem ulusal bazda hem de uyuşlar arası alanlarda devam ettiriyor. Sizlerle de bura olmaktan mutluluk duyuyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

‘BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN’
Hatay Vali Yardımcısı Bilal Ölmez, sporcuların kahramanca mücadeleleri sonrasında süper lige çıkmış olmalarından dolayı hepsini tek tek tebrik ettiğini ifade ederek “Hatay’da ilk defa süper lige takım sizsiniz değil mi? Yani futbolda, basketbolda başka branşlarda süper lige ilk defa siz çıkıyorsunuz. İnşallah ayağınızı sürümüş olursunuz. Sizden sonra da Hatay da herhangi bir takım birinci lige süper lige çıkar da görürüz o günleri” şeklinde konuştu. Türkiye Bedensel Engeliler Federasyon Başkanı Arif Ümit Uztürk, Hatay Vali Yardımcısı Bilal Ölmez birlikte şampiyonluk kupasını sporculara verdiler. Daha sonra madalyalarını alan sporcular süper lige yükselmenin Galatasaray gibi büyük takımlarla yeni sezonda oynayacak olmanın sevincini birlikte yaşadılar.
Haber/Foto: Cuma KESEROĞLU