SEYFİ DİNGİL, ‘CUMHURBAŞKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAYACAĞIZ’


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacağız” dedi. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cuma günü Hatay’a geleceğini söyledi.

‘TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR’
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay programı hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Milletin adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Hatay’a geliyor. Cuma saat 14:00’da Antakya itfaiyesi önünde değerli halkımıza hitap edecek. Hasret bitiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Hatay’a ağırlayacak olmanın gururunu ve onurunu bir kez daha hep birlikte yaşayacağız. Tüm halkımızı bu tarihi coşkuyu yaşamaya davet ediyorum” diye konuştu.

‘GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN EVET’
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Hazırlıklarımız son aşamada. Biz heyecanla bekliyoruz. Hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı yapıyoruz. Ekiplerimizle birlikte sahadayız. İnşallah Cuma saat 14.00’te Antalya itfaiye önünde Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Cumhurbaşkanımızı Hatay’a yakışır bir şekilde karşılayacağız. İnanıyoruz ki tüm hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımızı bağrına basacak.16 Nisan’da da Hatay üzerine düşeni yapacak güçlü bir Türkiye için EVET diyecek” şeklinde konuştu. Haber: İskenderun Belediyesi