BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ!


TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gerek referandum süreci, gerekse çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyorlar.
TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur’la birlikte çarşı esnafını ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediyenin çalışmaları anlatarak, vatandaşın isteklerini dinliyor, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet ediyor.

‘BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ’
İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek İskenderun’u yaşanabilir bir şehir haline getirme gayretindeyiz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor” dedi.

‘İSTİKRAR, İSTİKBAL VE İSTİKLAL İÇİN EVET’
Esnaftan 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması içinde destek talebinde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İstikrar için evet, istikbal için evet, istiklalimiz için evet diyoruz. Elimizden geldiği, gücümüzün yettiği kadar 16 Nisan’ın ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu vatandaşlarımıza esnaflarımıza kapı kapı gezerek anlatmaya çalışıyoruz” diye konuştu. Haber: Yılmaz AKPINAR