BETON 2017 FUARI’NIN YILDIZI ‘GÜVEN’ OLDU!


Bu sene kuruluşunun 40.yılını kutlayan bölgemizin ve ülkemizin lider treyler firmalarından olan Güven Makina, 13 – 15 Nisan tarihlerinde CNR İstanbul Fuar Merkezinde bu sene 8.’si düzenlenen Beton 2017 İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarında muhteşem ürünlerle fuarın gözdesi oldu. İki senede bir düzenlenen ve sektörün kalbinin attığı bu fuara, 30m³‘lük STRENX MILLENIUM ve 24m³’lük HARDOX KÜVET DAMPER ile katılan GÜVEN, yeni tasarım bu ürünlerini 350 m² dev standında sergileme imkanı da buldu.
GÜVEN’in, Beton 2017 Fuarında sergilediği çimento taşıma kapasitesi 30 m³ olan ve ağırlığı da 6.850 Kg olan yeni tasarım STRENX MILLENIUM silobas fuarda çok büyük ilgi gördü. Özellikle çimento taşıyan firmalar açısından büyük rağbet ve öncelik gösterilmesi ile de BETON 2017 fuarının yıldızı oldu. Rakipleri tarafından da takdir edilen STRENX MILLENIUM silobas, özel tasarım ve işçiliği ile de fuarın daha ilk gününden Mersin’de bulunan Batı Beton Anadolu Nakliyat firmasına satıldı.

‘BAŞARIMIZ, MÜŞTERİMİZİN GÜVENİ’
GÜVEN’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, “Firma olarak en büyük başarımız, müşterilerimizin bize duydukları güven ve sadakattir. Bunu fuarlarda daha iyi görüyoruz ve anlıyoruz. Yaptığımız her yeni ürünü en iyi yaptığımızı biz değil müşterilerimiz ve rakip firmalarımız söylüyor. Bundan daha iyi bir başarı ve mutluluk olabilir mi?” diye konuştu.
Beton 2017 fuarında bir çok yeni sipariş aldıklarını ve bunları tam zamanında teslim etmek için şimdiden planlama ve program yaptıklarını dile getiren Cemil Kirmit, “Yapılan bu fuarlar hem GÜVEN için hem de ülke ekonomisi için çok faydalı, hem yaptığımız çalışmaların karşılığını bu fuarlarda alıyoruz hem de piyasa ve sektörün nereye koştuğunu, sektörün ihtiyaçlarını bu fuarlarda daha iyi görüyoruz” dedi.

EŞSİZ BİR ÜRÜN!
GÜVEN’in Beton 2017 fuarında sergilediği 24m³ kapasiteli HARDOX KÜVET DAMPER’in de bir çok üstün özelliği bulunuyor. Taban ve yan duvar sacları aşınmaz plaka olan İsveç çeliği Hardox malzemeden imal edildi. Kova tasarımı öncelikle 3D tasarım programında dizayn edildi ve gerekli olan mukavemet analizleri uzman mühendisler tarafından uygulandı. Şasede, daha hafif ama bir o kadar dayanıklı İsveç çeliği olan STRENX marka sac kullanıldı. Bütün bu malzemeler daha sonra GÜVEN ’in eşsiz tasarımı, işçiliği ve kalitesiyle de birleşince ortaya üstün özelliklere sahip bir ürün çıktı.
Haber: Yılmaz AKPINAR