HATAY KAGİD, TÜSİAD’I ZİYARET ETTİ


Hatay Kadın Girişimciler Derneği, TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik’i ziyaret etti. TÜSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette kadın girişimciliğinin geliştirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu, ayrıca Hatay KAGİD’e, TÜSİAD çalışmaları hakkında bilgi aktarıldı. TÜSİAD’ın 47. Başkanı olarak geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Erol Bilecik, Hatay KAGİD tarafından gerçekleştirilen “hayırlı olsun” ziyaretini memnuniyetle karşıladığını belirterek şöyle konuştu; “Memleketimde bu denli başarılı işlere imza atan böyle bir derneğin olması gurur verici. Girişimcilik konusu TÜSİAD’ın çalışma alanlarından birisidir. Kadınlar için hazırlanacak girişimcilik hedefli projeler de sizlere yardıma hazırız.”
Dernek Başkanı Rana Atalay ise, derneğin yapacağı projelerde TÜSİAD desteğinin önemine değinerek şöyle konuştu; “TÜSİAD başkanı olmanız bizleri Hatay’lı olarak ayrı bir gurur vermektedir. Sizi tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz. Bizler KAGİD olarak kurulduğunu günden bu yana kadınlarımızı çalışma hayatına katmak ve girişimcilik ruhunu aşılamak doğrultusunda çalışmalarımızı sürmektedir. Bundan sonra yapacağımız projelerde sizden destek almak bize büyük bir güç verecektir”
Başta KAGİD Başkanı Rana Atalay olmak üzere, ziyaret heyetinde Onursal Başkanlar Işık Narin, Yasemin Mıstıkoğlu, Belgin Ünal, Dilek Karadeniz, yönetim kurulu üyesi Tuban Güçlü ile üyeler Ayşe Kuseyri, Çiğdem Kıral, Pınar Deboğlu, Fatmanur Yüksel ve KAGİDER üyesi Filiz Yaldız hazır bulundular. Haber: Yılmaz AKPINAR