YUNUS’LARDAN KAÇAMADI!


Önceki gün akşam saatlerinde İskenderun sokaklarında polis ile şüpheli arasında yaşanan kovalamaca dakikalarca sürdü. İki motosikletli şüpheli motorize Yunus polislerin dikkatini çekti. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan ve kaçmaya çalışan şüphelileri, Yunus polisleri kovalamaya başladı. Önce Pac Meydanı’nda bulunan pasajın içerisine motoro atıp kaçan iki şüpheliyi polis pasajda sıkıştırdı.
Buradan kaçmayı başaran iki şüpheli, daha sonra Fener caddesi istikametine doğru kaçtı. Çevredeki diger ekiplerin gelmesiyle bölge abluka altına alındı. Polisten kaçan şüphelinin peşinde olan polis, sokak ortasında bir kişiyi yakalamayı başardı.
Uzun süre polisten kaçmak için mücadele eden şüpheli, kendisinin suçsuz olduğununu bişey yapmadığını söylemeye çalıştı. Polisten kaçan kişiler çevredeki ekipler tarafındankıs kıvrak yakalanırken, gerçek ortaya çıktı. Polisten kaçma sebeplerinin ise motorun plakasız ve tescilsiz olduğunu, bu nedenle kaçtıklarını iddia ettiler. Polis şüpheilerle ilgili soruşturma başlattı.
Haber/Foto: Cuma KESEROĞLU