VERGİ GELİRİNDE İSKENDERUN’UN KATKISI BÜYÜK


27 Şubat – 05 Mart 2017 tarihleri arasında kutlanan 28. Vergi Haftası münasebetiyle, İskenderun Vergi Daireleri Müdürleri tarafından Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya makamında ziyaret edildi.
Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbek, Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Hatem Uğurlu, Sahil Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Belen ve Denetim Koordinasyon Müdürü Mehmet Alıcı tarafından gerçekleştirilen ziyaret esnasında, günün anısına Kaymakam Kılınçkaya’ya çiçek takdim edilerek, günün anlam ve önemine ilişkin bilgi paylaşımında bulunuldu.

‘GURURLANIYORUZ’
Kaymakam Kılınçkaya; Reel sektörde gerçekleştirilen bu tür etkinlikler ile sağlanan bütünleşmenin mutluluk verici olduğunu dile getirerek, “Hatay’ın vergi gelirleri bakımından üst sıralarda yer alması ve bu duruma güzide İlçemiz İskenderun’un katkısının büyük olması bizleri mutlu etmenin yanı sıra gururlandırmaktadır” dedi. İskenderun’un hem sanayi hem de turizm açısından istihdam sağlayan önemli İlçelerden biri olduğunu sözlerine ekleyen Kaymakam Kılınçkaya; “İlçemiz sahip olduğu zengin potansiyeli ile vergi gelirleri açısından sahip olduğu tacını da muhafaza edecektir” dedi.
Bu anlamlı haftanın kutlanması ve bu vesilesiyle gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Kılınçkaya; Vergisini zamanında ve tam olarak ödeme gayretinde olan tüm mükelleflerimize hayırlı bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ediyor, Vergi dairesi tüm çalışanlarına da işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” diye konuştu. Haber: Yılmaz AKPINAR