GELİŞİM HASTANESİ’NDE 10 AYDA 75 KİLO VERDİ!


Obezite ameliyatlarını başarıyla gerçekleştiren Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Obezite ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş, obezite hastalarını zayıflatmaya ve sağlığına kavuşturmaya devam ediyor. 10 yıldır iyileşemeyen varis yarasından Op. Dr. Cavit Göktaş’ın gerçekleştirdiği laparoskopik (kapalı) obezite ameliyatı sonrası kurtulan Mahmut Bayraktar, 10 ayda 75 kilo vererek; hem sağlığına, hem de formuna kavuştu.

YARALARI KAPANDI
Obezitenin sağlık sorunlarına büyük ölçüde etki ettiğini ifade eden Op. Dr. Cavit Göktaş, “10 ay önce, 10 yıldır iyileşmeyen varis yarasıyla obezite ameliyatı için bize başvuran hastamız Mahmut Bey, hem yarasından, hem de fazla kilolarından kurtulmuş oldu. Ona ömür boyu sağlık diliyorum. Bu işin güzelliği bu tebessüm olsa gerek” açıklamasında bulundu.

‘İYİ Kİ AMELİYAT OLDUM’
10 ayda 172 kilodan 97 kiloya gerileyen Mahmut Bayraktar ise, “Ameliyat olduktan sonra İyileşmeyen yaralarım kapandı. Kendimi şuan çok rahat hissediyorum. Beni sağlığıma kavuşturan doktorum Cavit Bey’e çok teşekkür ediyorum. Hem sağlığım düzeldi, hem kilo verdim. İyi ki ameliyat oldum” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR