‘MEST’ ETTİ!


Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payas Spor’da Yunus Emre Mest rüzgarı esti. Oğuzhan Baykal’ın güzel ortalarına, yeni transfer Ali Yıldırım’ın da ara pasında klasını konuşturan Payas Spor’un genç yeteneği Yunus Emre Mest, Baysal İnşaat Düzyurt Spor’a attığı 3 goller de 10 üzerinden 10 notu verilirken, haftanın karmasındaki “En başarılı futbolcu” unvanını da eline geçirdi.

BAŞKAN TEBRİK ETTİ
Baysal İnşaat Düzyurt Spor’a attığı 3 golle rakibine sahayı dar eden Payas Spor’a her kesimden tebrikler yağıyor. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Payas Spor Kulüp Başkanı Gökhan Akel, Yunus Emre Mest’i önce tebrik etti, ardından da Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in gönderdiği saati hediye etti.

SAHADA KOLBASTI OYNADILAR
Payas Spor’un son haftalarda aldığı galibiyetler bölgesinde sevinç ile karşılandı. Kendi saha ve seyircisi önünde Yunus Emre Mest’in üç golüyle haftayı üş puan ile kapatan Payas Spor, puanını 26 ya çıkarttı. Taraftarların yoğun desteğini de arkasına alan Payas Sporlular, elde ettikleri galibiyeti, sahanın ortasında kolbastı oynayarak kutladılar. Payas Sporlu futbolcular, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından taraftarlarının yanına gelerek verdikleri yoğun destekten dolayı teşekkür ettiler. Haber: Yaşar GÜLLÜ